Bell Schedules

5th Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Silent Reading 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Block 1 8:15 AM 9:40 AM 85 min
Block 2 9:45 AM 1:10 PM 205 min
AMP/GME 10:05 AM 10:50 AM 45 min
Lunch - Moss 11:40 AM 12:05 PM 25 min
Lunch - S. Lee 11:45 AM 12:10 PM 25 min
Lunch - E. Smith 11:50 AM 12:15 PM 25 min
Recess 12:15 PM 12:50 PM 35 min
Block 3 1:15 PM 2:45 PM 90 min
4th Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Reading 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Block 1 8:15 AM 10:35 AM 140 min
AMP/GME 9:10 AM 10:00 AM 50 min
Block 2 10:35 AM 12:40 PM 125 min
Lunch - Beck 11:20 AM 11:45 AM 25 min
Lunch - Bowles 11:25 AM 11:50 AM 25 min
Lunch - C. Williams 11:30 AM 11:55 AM 25 min
Recess 11:50 AM 12:20 PM 30 min
Block 3 12:40 PM 2:45 PM 125 min
3rd Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Math Masters 8:00 AM 8:15 AM 15 min
AMP/GME 8:15 AM 9:05 AM 50 min
Block 1 9:05 AM 10:35 AM 90 min
Block 2 10:35 AM 11:15 AM 40 min
Lunch - Knotts 11:05 AM 11:30 AM 25 min
Lunch - Hinson 11:10 AM 11:35 AM 25 min
Lunch - Napier 11:15 AM 11:40 AM 25 min
Recess 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Block 2 12:20 PM 1:10 PM 50 min
Block 3 1:10 PM 2:45 PM 95 min
2nd Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Routine 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Literacy Block 8:15 AM 9:45 AM 90 min
Math Block 9:45 AM 11:00 AM 75 min
AMP/GME 11:00 AM 11:50 AM 50 min
SS/Science 11:50 AM 12:30 PM 40 min
Lunch - Valler 12:30 PM 12:55 PM 25 min
Lunch - Mathews 12:35 PM 1:00 PM 25 min
Lunch - Jordan 12:40 PM 1:05 PM 25 min
Article A Day 1:05 PM 1:20 PM 15 min
Recess 1:20 PM 1:50 PM 30 min
Intensive Reading Groups 1:50 PM 2:10 PM 20 min
Writing 2:10 PM 2:45 PM 35 min
1st Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Routine 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Literacy Block 8:30 AM 10:30 AM 120 min
Snack/recess/bathroom 10:30 AM 11:00 AM 30 min
Math Block 11:00 AM 12:15 PM 75 min
Lunch - Isenhour 12:10 PM 12:35 PM 25 min
Lunch - Almond 12:15 PM 12:40 PM 25 min
Lunch - Huneycutt 12:20 PM 12:45 PM 25 min
Lunch - Valentino 12:25 PM 12:50 PM 25 min
SS/Science/Writing 12:50 PM 1:45 PM 55 min
AMP/GME 1:45 PM 2:35 PM 50 min
Pack-up/dismissal 2:35 PM 2:45 PM 10 min
Kindergarten Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Routine 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Literacy Block 8:30 AM 11:20 AM 170 min
snack/recess/bathroom 11:20 AM 11:50 AM 30 min
Lunch - J. Lee 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Lunch - Baldwin 12:05 PM 12:30 PM 25 min
Lunch - Blalock 12:10 PM 12:35 PM 25 min
Flocabulary & Pack-Up 12:35 PM 12:50 PM 15 min
AMP/GME 12:50 PM 1:40 PM 50 min
Math Block 1:40 PM 2:45 PM 65 min